Kopvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka eller pröva den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

Leveranser

Vi använder framför allt DHL. Leveranstid brukar vara  2-5 arbetsdagar.

Under högsäsong kan något längre leveranstid kan förekomma.

Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Lagerstatus

Lagerstatusen för våra produkter på webbplatsen kan vara annorlunda i undantagsfall.

 

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 299:-

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss.

Vid returen av varor som var beställda med "fri frakt" (över 1000kr) eller vid returen enstaka produkter och den totala summan på den du behåller understiger 1000kr så debiteras du även frakten till dig.


Återbetalningsskyldighet


Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.